Allmänt

Från portal till egen!

God fortsättning fina du!
Hoppas att du hade en mysig julafton i trevligt sällskap, med god mat och fina julklappar. Vår blev en lugn julafton hemma hos min mormor tillsammans med mamma och mina syskon. Mammas man och hans barn låg sjuka, så de fick fira hemma. Tuva-Li fick många fina julklappar på släkten, Bamse och Hitta Nemo stod högt upp på önskelistan och det fick hon med. Hon fick även en prinsessklänning som var på nästan hela kvällen.

Eftersom vår tomte blev sjuk så fick Tuva-Li agera tomtegumma med assistans av sin mormor. Tror inte hon reflekterade över att vi inte hade en tomte, nästa år, när hon är tre tror jag hon förstår det här med tomte lite bättre. Hon var till exempel inte intresserad av Kalle Anka igår vid tretiden. Det som var roligast igår var att öppna alla paket och leka med alla saker.

Lite hopp i skrivandet!
Jag har tidigare bloggat hos både Blogg.se och Finest. Jag bytte efter tio år hos blogg.se till Finest och där har jag varit i ungefär ett år. Efter senaste problemet med servern, där bloggen låg nere i flera dagar, så kände jag att det var nog med att vara på portal. Därför har jag bestämt mig för att bli ”egen” via WordPress! Det här med att exportera gamla bloggen och ändra om mitt domän är jag dålig på, så därför är Christer oroligt snäll och hjälper mig med sånt. Jag är otroligt tacksam!

Så just nu är bloggadressen tillfällig tills dess att mitt domännamn har flyttats om! Sen kommer sofiawerlin.se fungera som vanligt igen. Min header ska också ändras, men jag kommer sätta mig med den nya sen när allt är klart med bloggen.

Ha en fin fortsättning på julen så hörs vi lite senare! Ska passa på att läsa lite bloggar nu medan Tuva-Li leker med sina julklappar. Kramar på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.