Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Knappt någon sömn!

Idag är jag som en vandrande zombie!
Var hemma och vabba med Tuva-Li redan igår och likaså idag och imorgon med. Stackarn vaknade jätteledsen natten mellan tisdag och onsdag, gick in för att trösta henne och kände då på henne att hon var jättevarm. Hon somnade om men vaknade en kort stund därefter igen. Hon fick sova hos mig den natten.

På morgonen vaknade jag av att hon var som en kamin! Kollade tempen och den visade 40 grader. Så jag skrev direkt till jobb att det blev VAB för min del. Hela gårdagen var hon hängig och trött, hon ville inte äta, fick inte ens i henne glass igår. Hon åt lite middag, korv och mos. Min pappa var på besök ett litet tag för han skulle kolla min bil, hon åt några få kex som han hade köpt med sig.

Sanera sängen mitt i natten!
Nattade Tuva-Li i sin egna säng igårkväll, i hopp om att hon skulle få sova bättre. Hon hade fortfarande hög feber trots febernedsättande. Innan jag hann lägga mig så kom hon intassandes jätteledsen, så hon fick tillslut krypa ner hos mig i sängen med sitt täckte och sin snutt. Lite innan tolv vaknar jag av att det låter som hon ska kvävas av sin hosta, istället slutar det med att hon har haft en kräkhostattack, som jag kallar dem!

Av med täckena från sängen, ta av kuddfodralet snabbt från hennes kudde och av med lakanet i min säng snabbt som ögat innan det hade gått ner i madrassen. Tuva-Li skakade hysteriskt, vet inte om det berodde på frossa efter kräkningen eller om hon hade någon form av feberkramp. Oavsett vad så såg det jättehemskt ut och mina tårar dem rann. Jag har aldrig sett henne så! Efter en dusch och sanerade sängkläder kom vi i säng igen strax efter halv två.

Tuva-Li somna direkt men det gjorde inte jag! Grannen ovanför drog igång disco vid två och strax efter tre inatt slocknade mina ögonlock. Så idag är jag trött, Tuva-Li sover än, fortfarande feber, så vi har en lugn dag framför oss. Kramar ♥

Min lilla sjukling!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.