Allmänt

Sista semesterdagen och kalender!

Söndag igen och snart är detta höstlovet slut!
Tuva-Li tog sovmorgon till åtta imorse och nu har vi precis ätit en god frukost, bestående av ägg, pålägg och yoghurt. Jag åt äggröra med bacon som är lite mer LCHF-vänligt. Tuva-Li åt med god aptit av yoghurten från Planti, kul att hon gillar dem. Jag smakade lite på en sked, mest så man vet vad hon äter och den var faktiskt god.

Imorgon är det jobb igen men först ska vi njuta av sista lediga dagen!
Vid elvatiden ska vi träffa min mamma och lillasyster ute på Väla. Jag ska passa på att se om där är saker till Tuva-Li’s adventskalender som jag ska göra. Hon får ingen chokladkalender utav mig då jag anser att hon är för liten för det. Istället blir det en paketkalender med små paket i form av pixiböcker, hårsnoddar, klämmor med mera.

Jag har inte riktigt kommit på vad mer man kan ge henne. Det ska inte vara några dyra paket eftersom det ska vara tjugofyra paket under hela decembermånad. Jag tänkte att hon på julaftonsmorgon ska få ett större paket i sin kalender, tänkte mig ett paket duplo då.

Nu ska jag ta och diska upp våra frukosttallrikar och sen ska vi fixa till oss båda två. Tiden går fort när man pysslar med småsaker här hemma. Kram så länge ♥

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *