Allmänt

Välbehövlig egentid!

Fredag och vi har varit igång sen strax efter klockan sex imorse!
Dock låg vi kvar i sängen ett tag eller jag låg i sängen medan Tuva-Li lekte på sitt rum. Skönt att hon kan underhålla sig lite själv utan att behöva ha mig nära hela tiden. Blev en mysig fredagsfrukost i soffan framför Barnkanalen, är det höstlov får man lov att mysa i soffan.

Planen för dagen var att rensa ur Tuva-Li’s lådor i byrån men de blev genast ändrade när jag valde att skriva till min frisör som har öppnat egen salong hemma. Ett bra tag nu har jag varit trött på mitt långa och trista hår. Jag har inte varit trött på längden men det har varit så otroligt risigt och trist. Ni vet sådär trist och tråkigt så man måste tvätta det varje dag för att få det snyggt.

Idag valde jag att ta tag i saken!
Vid halv nio skickade jag ett meddelande till Sara som äger Salong 24 utanför Helsingborg. Frågade om hon hade någon klipptid och gärna idag, helst förra veckan. Fick snabbt svar tillbaka att jag var välkommen klockan tio idag om jag kunde. Snabbt ringde jag gamlamormor och frågade om hon kunde kolla Tuva-Li under min klipptid.

Så efter frukosten var det bara till att fixa till sig för att sen köra ut till Påarp och lämna loppan och styra bilen vidare till salongen. Första gången jag är i hennes salong sen hon öppnade eget. Jättemysig och fin salong! Visade en bild som jag blivit förälskad i och förklarade lite hur jag ville ha det. Vi kom tillsammans överens om att det blev perfekt, då mitt hår verkligen var i behov av att klippas rejält.

Håret känns otroligt skönt och framförallt så känns det friskt igen! Jag blev otroligt nöjd med längden, även om det känns kort nu när man drar fingrarna igenom men det var så välbehövligt.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.