Allmänt

Inte bortglömda!

Jag har inte glömt bort er! Jag har bara varit så otroligt trött de senaste dagarna så jag har somnat så fort jag har landat i sängen på kvällarna. Att planera och ha 2-årskalas tar mer på krafterna än man tror. Igår kände jag mig helt matt och snurrig, tror det beror på att man har stressat så inför kalaset och nu när det väl är förbi så släpper stressen.

Idag hann jag äntligen med ett pass på gymmet! Har varit ett långt uppehåll då jag drog på mig en envis förkylning som vägrade att släppa. Så otroligt skönt att vara igång igen och idag brändes ett pass på crosstrainern av. En hel timme kämpade jag mig igenom men så himla härligt, kommer kännas i benen imorgon.

Ska försöka introducera Tuva-Li för miniarenan igen och hoppas att det går bra så hon kan vara där någon dag i veckan medan jag tränar. Vill inte förlita mig på släkt och vänner hela tiden heller. Men var sak har sin tid och tillslut så kommer det att gå bra. Precis som med inskolning på förskola så blir det inskolning på miniarenan.

Snabbt litet inlägg men jag ska strax släcka ner och lägga mig! Tuva-Li somnade gott i sin fina säng hon fick i födelsedagspresent. Kram så hörs vi imorgon ♥

Fick ihop en del moves på dagens pass!

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.