Livsstil | Hälsoresa

Små steg leder till stora vinster!

Små, små delmål leder till stora mål! Tidigare i våras och somras kunde jag inte knäppa min jobbfleece, så den fick vara öppen de gångerna jag använde den. För skojs skull testade jag imorse på jobb att knäppa den och den gick att knäppa hela vägen upp.

Magen tog inte i vägen på samma vis, dragkedjan stannade inte precis vid bysten utan den gick lätt förbi. Att knäppa en fleece är kanske inget stort för dig men för mig är det, för mig är det ett bevis på att LCHF-kost är det som fungerar bäst för mig.

Jag kommer inte att nå mitt stora mål imorgon eller nästa månad men jag ska komma dit, även om den kommer ta flera månader, så kommer jag att nå dit – det är jag alldeles säker på!

Och som en liten extra morot så gick även jobbjackan att knäppa! Ska bli spännande att testa överdragsbyxorna på jobbet för att se hur de sitter på, längesen jag testade dem nu.

Nu kämpar jag vidare med min LCHF-kickstart! Dag 3 utav 28 avklarad och det känns toppen. Kramar ♥Tryck gärna på hjärtat om du gillar inlägget! ♥

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *