Allmänt

Tisdag!

Hej fina du! Hur har din tisdag varit? Här hos oss har det varit full fart sen klockan ringde imorse. Lämnade Tuva-Li strax efter klockan sju imorse, vidare till jobb där vi endast hade fritids öppet. Fick fixat med massa material samt enkäter som skulle fyllas i. Vidare ut på IKEA där nya sängkläder och annat smått inhandlades till Tuva-Li’s nya säng och rum.

Hämtade loppan på förskolan strax innan halv tre och när vi kom hem skruvade jag ner både spjälsäng och skötbord. La ut en annons imorse innan jobb och nu i eftermiddags kom där en köpare och hämtade det. Perfekt med snabba affärer, nu är hennes rum redo för en ny säng – dags att introducera henne i att sova på sitt rum om nätterna.

Nu har jag precis landat i sängen bredvid en sovande Tuva-Li. Har städat upp på hennes rum och sorterat ut en massa nallar. Det är galet hur mycket gosedjur ett barn kan ha. När en ny säng kommer in på hennes rum så ska sängen inte fyllas med gosedjur kan jag meddela.

Två dagar kvar att arbeta, imorgon och torsdag sen har jag tagit ut och fått beviljad semesterdag på fredag! Perfekt för jag måste handla och fixa inför lördagens 2-årskalas. Hur galet är det inte att hon blir två år redan? Känns som att det var igår hon föddes ju!

Nu ska jag beta av lite kommentarer innan det är dags att släcka ner och få några timmars sömn. Lång jobbdag imorgon och träning efteråt! Kram och sov så gott sen ♥

Fick upp nya ljusa gardiner i sovrummet med! Blev genast mycket ljusare

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *