Livsstil | Hälsoresa

LCHF-kickstart: dag ett!


Inlägget är ett reklamsamarbete med Matdagboken! Läs mer längst ner i inlägget.


Under 28 dagar kommer jag att köra en LCHF-kickstart genom Matdagboken. Jag har tidigare kört denna kickstarten men det är över två år sen nu. Då gick det jättebra så förhoppningarna är stora även denna gången även om jag vet att vissa dagar går det upp och andra dagar går det ner på vågen.

I och med att jag kommer köra kickstarten nu under 28 dagar, så har jag bestämt mig för att väga- och mäta mig idag och inget alls under kickstarten förens den är slut. Ni kommer givetvis bli uppdaterade om allt kring kickstarten men inget om vikt- och mått förens efter dessa 28 dagar!

LCHF-kickstart 2 oktober 2017 (Dag 1):

❥ Startvikt: 110.9 kilo
❥ Nuvarande vikt: 104.4 kilo
❥ Minskning totalt: -6.5 kilo

❥ Byst: 112 cm /
❥ Midja: 103 cm /
❥ Stuss: 113 cm /
❥ Lår: 58 cm (V) 58.5 cm (H) /
❥ Vad: 41 cm (V) 41.1cm (H) /
❥ Arm: 36.5cm (V) 36.3cm (H) /
❥ Total minskning i centimeter sen start: – 43.6 cm

* Inlägget sker i samarbete med Matdagboken. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om hemsidan. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

40 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.