Allmänt

Föreläsning och besked!

Hej fina du! Jag har inte glömt bort dig. Däremot har jag varit så trött om dagarna efter jobb så jag oftast har somnat samtidigt som jag har nattat Tuva-Li, ikväll är en sån kväll till exempel.

Jag lämnade Tuva-Li hos sin gammelmormor strax efter klockan åtta imorse! Klockan nio skulle jag vara på föreläsning med jobb. Strax efter klockan fyra var föreläsningen slut. Har dock fått både frukostpaus, lunch samt fikapaus, så har inte suttit så många timmar tack och lov.

Vi sover över hos min mormor idag för att slippa gå upp alldeles för tidigt imorgonbitti innan jobb och förskola. Jag har lång dag imorgon med och efter jobb ska jag hämta loppan ute hos min mamma.

På tal om annat så börjar Tuva-Li’s kalas och 2-årsdag närma sig! Nästa vecka på lördag fyller hon år och vi ska ha lite kalas för henne. Hade bokat lokal men valde att avboka den idag med tanke på hur många som fortfarande inte har tackat ja eller nej till inbjudan.

Sista dagen att lämna besked var igår! Skrev ett litet inlägg på Facebook idag om att eftersom så pass många ännu inte har lämnat besked så tar jag det som ett nej. Handlar inte om själva grejen att det inte blir så många som firar henne utan om själva saken att man inte kan lämna besked. Har till och med skrivit till vissa om de har fått inbjudan med tanke på PostNord och hur de hanterar posten. Men inte ens det har jag fått svar på!

Nu ska jag sluta beklaga mig och beta av lite kommentarer, resten får jag ta under morgondagen och kommande dagar. Kram och sov så gott sen ♥

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.