Allmänt

Söndag & förkylning!

Söndag igen och helgerna går så himla fort! Tuva-Li ligger just nu och vilar i sängen och jag passar på att ta tag i bloggen, alla kommentarer samt samarbetsinlägg som ska upp under veckan.

Förkylningen jag har haft tidigare i veckan börjar ge med sig, dock har jag en himla hosta som jag hoppas ger mig sig också. Vill kunna träna igen men vågar inte riskera något med tanke på förkylningen och hostan. Ska koka ihop en ingefärsshot imorgon tänkte jag och börja morgonen med den varje dag!

Trots förkylning och hosta har jag hunnit med att städa över här hemma! Tuva-Li städade motvilligt upp sina leksaker på rummet innan dammsugaren kom fram. Håller på att möblera om hennes rum i huvudet, hon ska få en säng av sin mormor och moffe i födelsedagspresent och jag ska köpa bord ovh stolar till henne, så vill att allt ska få plats, utan att göra rummet för litet. Men när allt är på plats så blir det säkert alldeles perfekt!

Nu ska jag ta tag i alla 89 kommentarer som jag ligger efter med! Uppdaterar lite senare igen. Ha en fortsatt mysig söndag! Kramar ♥

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *