Allmänt

Torsdag!

Hej fina du! Äntligen en ordentlig uppdatering från mig härinne. Första dagen för Tuva-Li på förskolan efter febern tidigare i veckan. Hon somnade snabbt ikväll och ligger nu sidan om mig och sover sött. Hon är dock fortfarande täppt i näsan och snuvig, så förkylningsastman kommer som ett brev på posten, men peppar peppar så brukar det hålla sig lugnt när hon har inhalerat flutide.

Fredag imorgon igen och vad händer med veckorna? Jag slutar jobba klockan två imorgon sen håller jag helg med loppan. På lördag blir det simmet igen och vid ett ska jag vara nere i Malmö hos bästa Terese på Wondernails & Beauty SPA och vara med på hennes 1-årsjubileum för salongen, ska bli himla skoj – så vill någon med, hojta till. Tuva-Li åker med sin mormor hem efter simmet, så får jag lite egentid med andra vuxna.

Idag har jag en galen träningsvärk i kroppen! Dels efter intervallspasset på löpbandet men även efter övningarna på maskinerna. Ska bli skönt att få en ordentlig genomgång av gymmet och få lite tips och idéer, så man inte står helt handfallen vid varje träningstillfälle. Ska försöka introducera miniarenan för Tuva-Li så man kan få till fler pass i veckan utan att behöva ordna barnvakt hos släkten.

Ska beta av lite kommentarer nu innan jag somnar för kvällen, idag är jag trött! Märkligt nog somnar jag tidigare och sover bättre sen jag la om kosten och började träna. Uppdaterar imorgon igen. Kramar ♥IMG_0125

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.