Livsstil | Hälsoresa

Torsdag & tidig morgon!

God morgon på er! Klockan ringde redan 05:20 imorse och jag ska strax väcka Tuva-Li. Gårdagen gick i en rasande fart, på morgonen var vi på återbesök på Ängelholms sjukhus med tanke på Tuva-Li’s förkylningsastma, peppar peppar så har hon inte haft någon hosta nu i sommar men det lär komma tillbaka nu när alla barn är samlade på förskolan igen och hösten är på ingång.

Lämnade loppan hos sin gammelmormor efter sjukhusbesöket och jag körde till jobb. Hade lång dag igår och jag tog ut lite komp på morgonen, perfekt när man har det.

Slutade jobba strax efter klockan fyra igår och eftersom Tuva-Li hade det bra hos gammelmormor, passade jag på att träna på gymmet. Blev lite intervaller på löpbandet och benövningar och det känns idag kan jag meddela!

Nu ska jag väcka loppan och sen fixa till oss båda innan jobb och förskola! Uppdaterar senare ikväll, efter jobb ska vi träffa Tuva-Li’s ena gudmor. Kram så länge ♥

Suddig mobilbild från igår!
Suddig mobilbild från igår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *