Allmänt

Måndag och polisbesök!

God kväll finaste du! Jag hoppas att du har fått en bra start på veckan. Jag ligger nerbäddad i sängen med frossa, illamående och huvudvärk men inte på grund av någon sjukdom som är på väg att blomma ut, utan för att jag har dragit ner på kolhydraterna ännu mer och då kommer ovannämnda saker som ett litet brev på posten. Tuva-Li sover sen en timme tillbaka, lillskruttan var himla trött ikväll.

Måndagen gick verkligen fort! Kanske för att man kom hem senare än vanligt idag. Hämtade Tuva-Li på förskolan vid kvart i tre, sen körde vi tillbaka in till stan och polisen för att skaffa pass till både henne och mig, inte för att vi har någon resa planerad men kan vara bra att ha pass ändå.

Hon tyckte att det var intressant på polishuset, hon vinkade glatt till varje polis som gick förbi och hon skötte sig medan vi satt och väntade på vår tur. Hon skötte sig jättebra även när passfotot skulle tas och det ska bli roligt att se hur hennes pass blir. De ska vara färdiga redan nästa vecka, snabbt arbetat!

Nu drar jag ut på svarade av kommentarer tills imorgon! Men jag tänker ta min huvudvärk och kolla lite på youtube innan jag somnar. Kram och sov så gott ♥

Tuva-Li fick en ny fin flaska från bästa Twistshake idag!
Tuva-Li fick en ny fin flaska från bästa Twistshake idag!

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *