Allmänt

Snabb vecka!

Hej kära du! Hoppas att din torsdag har varit bra idag och att du har gjort något trevligt! Tuva-Li är nattad för kvällen, blev tidigt idag, hon var jättetrött redan vid sex men drog ut på tiden liten. Jag passar på att ta lite egentid och uppdaterar bloggen. Era kommentarer svarar jag på när detta inlägget är publicerat.

Har inte veckan gått i en rasande fart? Redan fredag imorgon och sista arbetspasset för denna veckan. Ska passa på att skriva en liten shoppinglista över vad som behövs fyllas på i kylskåpet här hemma. Ska passa på att handla imorgon efter att Tuva-Li är hämtad på förskolan. Så imorgon ska den fyllas med massa nyttigheter!

Vad är era planer för helgen? Tuva-Li börjar äntligen simma igen på lördag, så halv tio är det dags för minifirren igen. Ska bli kul och jag hoppas att hon inte är rädd, innan sommaravslutningen hoppade hon från kanten och dök ner i vattnet. Ska be mamma ta lite foton med kameran på lördag, så vi får lite finare bilder. Bara svårt när där är andra barn i poolen också, vill helst inte ta foto på dem.

Jag är så sugen på att ställa mig på vågen och se vad resultatet blir men jag får snällt hålla mig till söndagmorgon. Rundar av med dem orden och säger kram, så hörs vi imorgon ♥IMG_9999

38 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.