Allmänt,  Livsstil | Hälsoresa

Sprucken skärm och träningsplaner!

Vilken tisdag! Dagen började med att telefonen åkte i marken, vilket resulterade i en fin spricka på skärmen. Blir så trött! Trodde att jag hade placerat telefonen bra men nej. Under alla mina år som jag har haft mobiltelefon har inte en enda gått sönder eller blivit skadad. Jag stör mig otroligt mycket på sprickan och jag har redan ringt till lite olika företag som byter glas. Apple Store skulle ha mellan 1.500 – 3.500 kronor, beroende på hur sprickan såg ut. Har du tips på billigare ställen i Helsingborg, lämna då gärna en kommentar!

Resten av dagen har i och för sig gått bra på jobb! Tiden går så himla fort och man reflekterar inte över klockan och timmarna. Hämtade en trotsig och gnällig liten loppa från förskolan idag, härliga trots! Att hon är gnällig beror nog på att hennes ena kindtand är på väg upp. Dumma tänder som ställer till det!

Imorgon har jag lång dag på jobb och efteråt är planen att jag ska köra till gymmet och ta lite kondition och styrka. En arbetskollega vill ha med mig på spinning men det är inte min grej alltså, har aldrig gillat spinning. Får se om jag bokar in det med eller enbart kör på gymmet.

Tuva-Li blir hämtad av sin mormor imorgon, sen hämtar jag henne där efter gymmet! Måste testa att lämna henne på miniarenan igen, men inte imorgon, får bli under helgerna och de dagar jag slutar tidigt. Jag hoppas att hon kommer vänja sig.

Tusen tack för era otroligt fina kommentarer i mitt föregående inlägg! Jag har verkligen världens underbaraste läsare. Nu ska jag runda av och svara på kommentarer innan sängen kallar. Kramar ♥IMG_9848

42 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *