Livsstil | Hälsoresa

Det är nu det börjar!

Resan på resten av mitt liv! Första träningspasset genomfördes i fredags och då utomhus eftersom Tuva-Li inte ville vara på miniarenan. Andra träningspasset genomfördes igår på gymmet med Anna och idag är träningsvärken inte att leka med, benen värker och så fort jag skrattar eller hostar till krampar hela magen.

Varje söndag kommer jag väga- samt mäta mig och dela med mig av resultaten här på bloggen. Före- och efterbilder togs igår och jag tycker faktiskt att det är jobbigt att lägga upp dem. Men jag vill visa er att det går att nå sin “målvikt” genom rätt mat och träning. Bilderna kommer inte att tas varje vecka utan kanske en månad i taget? Vad tror ni om det upplägget? 

Hälsostart 20 augusti 2017:

❥ Startvikt: 110.9 kilo

❥ Byst: 120.5 cm
❥ Midja: 115 cm
❥ Stuss: 118 cm
❥ Lår: 62 cm (V) 61.5 cm (H)
❥ Vad: 44 cm (V) 44 cm (H)
❥ Arm: 39 cm (V) 38.5 cm (H)IMG_9933IMG_9934IMG_9935

68 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.