Livsstil | Hälsoresa

Kräftskiva och träning!

Hej fina du! Hur har din helg varit hittills? Vår har varit lugn och skön. Sovit över hos mamma och hennes man från igår då vi var iväg på kräftskiva tillsammans med dem. Blev inga kräftor för min del, då jag inte gillar det. Däremot blev det räkor och sallad och andra goda tillbehör till.

Nu under förmiddagen har jag varit inne på gymmet och kört ett litet pass på gymmet med Anna från jobb. Blev först lite kondition och sen blev det rygg- och magövningar. Ska bli spännande att se om man kommer upp ur sängen imorgonbitti!

Känns härligt att vara igång! Nu ska bara Tuva-Li vänja sig vid miniarenan, så man kan få in fler pass i veckan, både på gymmet och gruppträning. Men det ska nog gå bra, det är en vanesak för henne med precis som det är för mig att komma igång med träningen igen.

Resten av dagen blir lugn! Blir middag här hos mamma innan vi kör hem. Imorgon är det ny vecka och dags för både jobb och förskola igen. Ska försöka planera in lite träning med de dagar jag slutar tidigt.

Nu ska jag sätta mig och ta tag i alla kommenterar som jag ligger efter med! Ha en fortsatt mysig söndag så hörs vi lite senare ♥IMG_9907

44 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.