Samarbete | Sponsrade inlägg

Daniel Wellington!


Inlägget är ett reklamsamarbete med Daniel Wellington! Läs mer längst ner i inlägget.


Jag älskar verkligen klockan från Daniel Wellington! Använder den mer eller mindre dagligen förutom på jobb då jag har många lyft och är mycket i vatten. En anledning till att jag inte vill att den ska bli förstörd.

Jag har fått så många kommentarer om klockan och många tycker att den är så himla fin och jag måste hålla med — vad kan bli fel i roséguld?IMG_9883

Just nu pågår en kampanj hos Daniel Wellington där du får med ett extra armband till din klocka om du beställer mellan den 15 – 28 augusti. Hur perfekt är inte det? Att kunna byta ut länken på klockan då och då och få en “ny” klocka.

Passa på att beställa en egen DW klocka innan den 31 augusti så får du 15 % rabatt på ditt köp med koden Sofiawerlin

* Inlägget sker i samarbete med Daniel Wellington och är sponsrat. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om behandlingen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.
* Inlägget sker i samarbete med Daniel Wellington och är sponsrat. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om behandlingen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *