Allmänt

Tisdag!

God kväll fina du! Hoppas att din dag har varit bra. Jag tycker att dagen har swishat förbi på jobb, sen var det inte helt fel att kompa ut lite tidigare och komma hem i lagom tid. Imorgon blir det en längre dag, 16:15 går jag utanför dörren på jobb och hämtar hem lillfisen. Hon blir dock hämtad tidigare av min mamma, så hon får ingen lång dag på förskolan, på fredag är hon ledig då jag har planeringsdag på jobb och på måndag har de studiedag hela verksamheten, så hon får en liten långhelg.

Fick ett litet ryck här hemma när vi kom hem innan! I helgen skrev jag upp alla rum här hemma och igår fick köket sig en storstädning. Idag fick mitt sovrum sig en storstädning och det känns så skönt efteråt. På torsdag ska jag ta toalett och Tuva-Li’s rum och vardagsrummet om det inte blir försent. Men det är skönt att ha det städat inför helgen och slippa det då. Hur gör du med städningen? Tar du alla rum samtidigt eller tar du rum för rum i två – tre dagar?

Avslutade inlägget igår med att jag skulle se filmen “Livet efter dig”, vilken film! Grät så att tårarna sprutade och näsan blev helt täppt. Så himla fin men hemsk film, jag hade aldrig klarat av att se på om någon hade velat avsluta sitt liv. Jag är en känslomänniska och har lätt till tårar, det är kanske därför man har valt att jobba inom yrket som man gör, vad vet jag!

Jag borde ta tag i alla kommentarer men ikväll orkar jag inte! Istället ska jag bädda ner mig i sängen med Blue Keld, melon och någon film. Tipsa gärna om serier som går att se via CMORE. Kram och sov så gott ♥

I brist på andra bilder! Lägg gärna till mig på snapchat: sofiawerlin
I brist på andra bilder! Lägg gärna till mig på snapchat: sofiawerlin

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.