Allmänt

Tillbaka igen!

Äntligen en ordentlig uppdatering härinne! Har varit en intensiv vecka på jobb efter semestern, så jag har mer eller mindre somnat gott när jag har nattat Tuva-Li om kvällarna. Igår var sista dagen på andra skolan, nästa vecka är jag tillbaka på min ordinarie skola och i ny klass, kommer bli jättebra!

Förutom jobb denna veckan har jag hunnit med att fixa naglarna och planera inför höstens SPA-event som du kan läsa om här. Har även planerat lite till Tuva-Li’s två års kalas i oktober, måste hitta någonstans att ha det, lägenheten kan bli lite trång.

Jag ligger efter rejält med att svara på alla kommentarer och jag ska börja att beta av dem nu när detta inlägget är publicerat! Vädret är inte det bästa idag och Tuva-Li vilar, så det passar perfekt att ta tag i dem då. Kan man bli mer än trött på vädret vi har haft denna sommaren? Inte konstigt att folk bokar resor och åker från Sverige under en vecka eller två.

Hade jag kunnat och hade jag haft fler semesterdagar att ta ut hade jag absolut bokat en resa för mig och Tuva-Li med senare i höst.

På tal om annat! I slutet av denna månaden ska jag skriva in mig på Filborna Arena och börja träna. Det är dags att komma igång ordentligt och jag mår bäst utav träning och bra mat. Sen är det roligt att fler kollegor på jobb tränar där, så man får en ordentlig pepp. Perfekt att de har barnpassning med, så kan Tuva-Li leka av sig där när jag tar ett pass på gymmet eller dylikt.

Rundar av och tar tag i kommentarerna nu! Uppdaterar lite senare igen. Kram så länge ♥

Älskar mina självlockar!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.