Allmänt

Sista semesterdagen!

Hej fina du! Hoppas allt är bra med dig idag? Började uppdatera tidigare men hann aldrig skriva klart det inlägget. Tuva-Li tog sovmorgon till strax efter klockan åtta idag, passande när det är sista dagen på semestern. Imorgon är det tillbaka till jobb och förskola igen, så dagen blir lugn.

Vi har varit ute på Familia och införskaffat ett par nya skor till Tuva-Li, blev ett par vita sneakers och ett par gummistövlar så hon har det hemma med. Så slipper vi ta hem gummistövlarna från förskolan.

Just nu är vi hemma hos mamma och ska äta lite söndagsmiddag här! Hel laxfilé i ugn med romsås, bönor och potatis. Jag hoppar dock potatisen och äter bönorna till istället. Regnet vräker ner idag och blixten slår ner från och till, så himla tråkigt väder men denna sommaren känns det som att det kvittar vilken vecka man har semester för vädret är likadant alla veckor.

Ska läsa lite bloggar nu medan Tuva-Li vilar! Uppdaterar senare igen, ha en mysig söndag så länge. Kramar ♥

Älskar mina självlockar!
Älskar mina självlockar!

34 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.