Resor

Göteborg del två!

Tidigare idag skrev jag om första dagarna uppe i Göteborg! Har du missat den delen och vill se bilderna därifrån kan du läsa del ett här. Efter att att vi hade åkt Paddan och ätit en lättare lunch, började vi promenera i värmen och bort till Universeum. Tuva-Li hade tjatat om fiskar i några timmar, så det skulle bli spännande att se hennes reaktion på alla fiskar.

Inga köer när vi kom in på Universeum men mycket folk ändå! Besöket var gratis för Tuva-Li då hon är under 3 år. Ett tips till er som kommer dit med barn som har barnvagn är att vagnen inte får följa med på alla avdelningar, så man kan låna ett lås och sätta fast vagnen i deras barnvagnstält! Vår vagn var kvar och inga saker fattades från den, värdesakerna tog vi med oss.

Tyvärr tyckte Tuva-Li endast att fiskarna och regnskogen var intressant! De andra avdelningarna på Universeum var hon inte alls intresserad av. Kanske när hon blir äldre och förstår de sakerna på ett annat sätt, men inte nu! Hon fick se sina efterlängtade fiskar och lite andra djur i form av bland annat kameleonter, ormar och sengångare.

Efter några timmar gick vi tillbaka till Avenyn för lite shopping! Tuva-Li somnade gott i vagnen och sov en längre stund medan vi var inne i butikerna och kollade. Klockan fem åt vi middag på en mysig grekisk restaurang vid namn Athena. Jag valde lite tapasrätter och det var så himla gott!IMG_9607 IMG_9608 IMG_9609 IMG_9610 IMG_9612 IMG_9613 IMG_9614 IMG_9611IMG_9615

Tryck gärna på hjärtat om du gillar inlägget!

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.