Resor

Göteborg del ett!

Dags att berätta lite om Göteborgstrippen vi gjorde tidigare i veckan! Måndagen körde vi hemifrån strax efter halv elva, så vi kunde pausa på vägen upp och låta Tuva-Li sträcka på benen och få ny blöja. Började med trafikolycka och långa köer, men vi satt inte fast alltför länge. Tuva-Li var nöjd i bilen och hon satt och tittade på film. Perfekt med DVD-skärmar man kan ha i bilen!IMG_9565 IMG_9566

Vi fick tillgång till vårt rum lite tidigare! Vilket var skönt för då slapp vi vänta i bilen. Tog tyvärr inga bilder på rummet, hade ingen tanke på det helt enkelt. Inte det största rummet men det fungerade utmärkt att sova i under nätterna. Blev dock väldigt varmt då vi hade rum högst upp på hotellet.

När vi var installerade och klara på rummet, gav vi oss ut i Göteborg och strosade på Avenyn. Tyvärr var vädergudarna inte med oss i måndags och regnet vräkte ner mer eller mindre hela tiden. Blev en middag på O’Learys och där satt vi ett tag innan vi rörde oss tillbaka till hotellet. Precis vid hotellet låg en liten park med en vattenfontän. Tuva-Li tyckte att det var jätteroligt att trycka på knapparna som ställde in vattenflödet!IMG_9567 IMG_9568

Tisdagen började med en härlig hotellfrukost! Hur kommer det sig att frukost på hotell alltid är mycket godare än hemma? Efter frukosten promenerade vi bort till Kungsportsplatsen och Paddan. Jag hade under frukosten bokat biljetter till den via ICA, så ett tips om ni är i Göteborg och vill åka Paddan, boka via ICA, så får ni några kronors rabatt.

Tuva-Li tyckte att det var roligt att åka båt till en början och där var mycket att titta på. Jag är glad att vädret var med oss hela dagen och vi slapp regn under båtturen. Lite intressant att få veta lite historia om Göteborg! Tuva-Li tröttnade dock efter ett tag och somnade till den sista halvtimmen av båtfärden.

Vi åkte den första turen för dagen och var tillbaka lagom till lunch! Blev en lättare lunch i form av korv med bröd, då vi hade bokat bord på en grekisk restaurang några timmar senare. Efter ett tag gick vi bort till Universeum och mer om det besöket kommer ni få läsa om i del två.IMG_9569 IMG_9570 IMG_9571 IMG_9572 IMG_9573 IMG_9574

Gilla gärna inlägget genom att trycka på hjärtat!

41 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.