Livsstil | Hälsoresa

Det här är jag!

Jag är 28 år och jag har pendlat i vikt som en galning och generellt alltid hatat min kropp!

För snart två år sen, såg världens underbaraste och finaste lilla tjej dagens ljus. Min kropp orkade bära och utveckla en perfekt tjej med tio fingrar och tio tår och som är helt frisk.

Jag har lätt hängiga bröst efter amningen och min mage är mjuk och go’. Trots detta har jag aldrig känt mig så motiverad att älska min kropp som jag gör idag. Varje dag är en daglig kamp att inte falla tillbaka till gamla mönster och hata min kropp och plåga den som jag tidigare gjort.

Varje dag är en kamp om att inte låta gamla och elaka kommentarer eka i mitt huvud. Kommentarer som ”om du går ner lite mer i vikt så skulle killarna stå på rad för att dejta dig, för du är en jättehärlig tjej egentligen!”.

Ingen människa har fått mig att må så dåligt som denna personen gjorde med sina ord, idag är det en person som inte finns delaktig i mitt liv och kommer aldrig bli det mer heller. Ingen människa ska någonsin ta sig rätten att kommentera någon annans kropp och trycka ner personen.

Idag älskar jag min kropp och hur den har formats efter graviditeten! Kan en människa i acceptera hur min kropp ser ut och faktiskt älska mig för den jag är, då lever jag hellre ensam, med världens finaste tjej, som mer än gärna borrar in sig i min mjuka mage och lite hängiga bröst ♥.

Jag vill bli sedd för den person jag faktiskt är på insidan, inte för personen jag är på utsidan!

Tuva-Li ska inte få växa upp i ett hem där hon ser sin mamma hata sin kropp, hon ska få växa upp i ett hem där hon ser sin mamma älska sin kropp – oavsett form och storlek! Sen att jag väljer att äta nyttigt och träna, är bara hälsosamt ♥IMG_9518

Gilla inlägget genom att trycka på hjärtat!

40 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.