Allmänt

På väg hem!

Efter ett par härliga dagar uppe i Göteborg är vi på väg hem! Passerat Halmstad och är på väg på Hallandsåsen. Konstigt nog tycker man alltid att resan hem går snabbare än resan dit, oavsett var man ska.

Göteborg har bjudit på både regn och strålande sol! Vi har promenderat mycket, myst på avenyn, tittat på fiskar och djur på Universeum och åkt paddan. Ätit god mat och sovit på varma hotellrum, men det har varit tre härliga dagar i min favoritstad.

Kommer göra en summering av hela vistelsen samt visa bilder lite senare i veckan! Först och främst måste jag beta av alla kommentarer som har trillat in från er, passar även på att påminna om tävlingen jag har i samarbete med Loddo, den avslutas imorgon 22:00 och vinnaren kommer få en specialbox med ett värde på över 500,-

Blev en sväng inom Kungsbacka och Hede Fashion Outlet innan vi lämnade! Var sugen på att se om Polarn O. Pyret hade bra pris på sina overaller men de låg i samma prisklass som Reima som jag har tittat på.

Uppdaterar lite senare igen! Ha en fortsatt bra onsdag fina ni. Kram kram ♥

Jobbigt att shoppa på Avenyn igår!
Jobbigt att shoppa på Avenyn igår!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.