Allmänt

Borta bra men hemma bäst!

Uttrycket stämmer så väl! Det har varit ljuvliga dagar i Göteborg och skönt med miljöombyte, jag älskar Göteborg som stad med allt som händer och med allt man kan göra. Det har blivit många steg på dessa dagarna och vagnen har rullat som aldrig förr.

Även om ett miljöombyte var härligt såhär sista veckan på semestern så är det alltid skönt att komma hem. Hem till hemmets lugnaste vrå, sin egen säng och sin egna hemkommun. Mer om hela Göteborgsvistelsen kommer upp senare i veckan.

Tuva-Li somnade direkt när hennes lilla huvud landade på kudden här hemma! Jag har själv precis landat i sängen efter en runda här hemma med vattenkannan. Blommorna och tomatplantorna var törstiga!

Morgondagen är redan planerad! Vi ska hämta upp min tjejkompis tillika Tuva-Li’s gudmor vid tiotiden och besöka Väla en sväng, Lindex hade halva reapriset i Göteborg så jag hoppas de har det här i Helsingborg med, perfekt med lite till växagarderoben i så fall till Tuva-Li.

Nu börjar mina ögon går i kors! Har varit vaken sen strax innan klockan sex imorse. Uppdaterar och svarar på alla kommentarer imorgonbitti. Kramar ♥IMG_9223

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.