Samarbete | Sponsrade inlägg

Daniel Wellington!


Inlägget är ett reklamsamarbete med Daniel Wellington! Läs mer längst ner i inlägget.


För ett tag sen fick jag hem en otroligt snygg och stilren klocka från Daniel Wellington! Jag har länge tittat på deras klockor men aldrig kommit till skott med att köpa en.

Daniel Wellington skapades efter ett slumpartat möte på andra sidan jordklotet. Daniel Wellington’s grundare Filip Tysander träffade en man som gillade att matcha sina vintageklockor med slitna NATO-band. Vad hette mannen i fråga? Daniel Wellington. IMG_9475

För mig är det viktigt att ha full koll på Tuva-Li när hon sitter i vagnen och vi är ute och går! Speciellt när hon somnar och jag vill ha koll på hennes vilotid, jag vill inte ge mig ut i trafiken och kolla tiden på mobiltelefonen.

Daniel Wellington’s Classic Petite Melrose är perfekt runt handleden! Den är varken för liten eller för stor utan alldeles lagom. Att kommer i färgen roséguld gör den ännu mer perfekt, jag älskar den färgen på smycken och accessoarer. 

Vill du själv ha en klocka från Daniel Wellington? Passa då att beställa innan den 31 augusti, beställer du innan dess och uppger koden “Sofiawerlin” så får du 15 % på din order. Hur perfekt är inte det?

* Inlägget sker i samarbete med Daniel Wellington och är sponsrat. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.
* Inlägget sker i samarbete med Daniel Wellington och är sponsrat. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.