Samarbete | Sponsrade inlägg

Min hudvårdsrutin!


Inlägget är ett reklamsamarbete med Rosenserien! Läs mer längst ner i inlägget.


Bra hudvård är viktig för mig! Det är produkter som ska användas i ens ansikte och då vill jag att det ska vara produkter som innehåller bra ingredienser. För hur bra mår hyn i ansiktet med en massa tillsatser?

Jag fick för ett tag sen hem produkter från Rosenserien, ett företag som jag alltid har uppskattat, dels för deras otroliga service men även för deras härliga produkter.

IMG_9462

① Börjar min hudvårdsrutin med att tvätta bort orenheter och makeup med Cleansing Cream. Lämnar huden mjuk och len!

② En till två gånger i veckan använder jag Gentle Peeling. En peeling med små korn av pimpsten som tar bort döda hudceller effektivt.

③ När jag har baddat ansiktet torrt sprayar jag på det härliga Rose Water. Ett ansiktsvatten som dels återställer hyns pH-värde men som även hjälper till att stänga porerna efter rengöring.

④ Avslutningsvis smörjer jag ansiktet med Moisturizer Dry/Sensetive skin. Ansiktskrämen är både lugnande, mjukgörande och fultighetsbevarande.IMG_8714

* Inlägget sker i samarbete med Rosenserien och är sponsrat. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.