Allmänt

Första dagen!

God kväll från Göteborg! Denna måndagen gick snabbt, himla snabbt faktiskt! Men har man varit vaken sen 06:40 och sen suttit i en bil i några timmar så går tiden. Tog lite längre tid till Göteborg, då vi fastnade i bilköer på motorvägen på grund av en trafikolycka mellan två lastbilar.

Inte konstigt där händer olyckor med tanke på hur nära lastbilarna oftast ligger varandra samt vilka dumma omkörningar de gör. Finns det ingen lag på att lastbilar inte får köra om varandra på vissa sträckor?

Första dagen här i Göteborg har spenderats på Avenyn! Vi har strosat runt där och det blev även middag på O’Learys, perfekt att de hade barnmeny med. Har gått många steg idag enligt min stegräknare, perfekt med en liten minisemester! Benen får arbeta med.

Imorgon lär det bli ännu fler steg och fler kilometer! Vi ska dels besöka Universeum, Tuva-Li tjatar om fiskar och hajar. Sen blir det ett besök på Avenyn och Nordstan. Jag älskar verkligen Göteborg och skulle jag någonsin flytta ifrån Helsingborg hade det blivit till Göteborg.

Nu ska jag beta av kommentarer och sedan kolla på lite tv innan det är dags att sova! Kommer upp ett tidsinställt inlägg imorgon men ska även försöka uppdatera lite snabbt under dagen. Kram och sov så gott ♥

Rum högst upp på hotellet!
Rum högst upp på hotellet!

32 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *