Allmänt

Vad vill ni läsa om?

Hej fina du! Hoppas att din helg har varit fantastisk på alla sätt och vis. Vi är hemma hos mamma just nu, sovit över här från igår, då vi körde hem lite senare från farfar. Äter middag här idag innan vi ska köra hem och packa inför tre dagar uppe i härliga Göteborg. 

Vi har haft en härlig första vecka på semestern! Sista veckan nu kommande vecka sen är det tillbaka till verkligenheten och vardagen med jobb och förskola. Men det ska bli mysigt att komma tillbaka till jobb igen, snart är det skolstart och då träffar man alla härliga barn igen.

Tuva-Li busar med sin moster och jag passar på att uppdatera härinne samt svara på kommentarer! Vill inte ha en massa när vi kommer hem från Göteborg, även om jag kan ta kvällarna till det när loppan har somnat.

Tänkte göra lite tidsinställda inlägg så bloggen inte ekar alldeles för tom dessa kommande dagarna. Tips på vad ni vill se för inlägg när vi är iväg? Inlägget från när Tuva-Li föddes? Kommentera gärna med tips på vad ni vill läsa.

Nu ska jag ta tag i kommentarerna och sedan fixa med lite tidsinställda inlägg! Kram så länge IMG_9140

36 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *