Samarbete | Sponsrade inlägg

Ansiktsbehandling!


Inlägget är ett reklamsamarbete med Wondernails & Beauty SPA! Läs mer längst ner i inlägget


Igår var jag, som ni har kunnat läsa om tidigare nere i Malmö och hos fina Terese som äger Wondernails & Beauty SPA. Terese är diplomerad i både naglar, vaxning, spraytan och spa. Wondernails & Beauty SPA har funnits sedan 2010, så Terese har hunnit få en stor erfarenhet inom alla sina diplomerade område. Redan från start så kände jag ett otroligt bemötande och engagemang för det Terese jobbar med. En otroligt härlig tjej som är otroligt driven.

Terese gick igenom själva ansiktsbehandlingen innan vi började! Jag skulle få njuta av den härliga och avkopplande ansiktsbehandlingen lyx. En behandling som verkar djupgörande och lämnar hyn mjuk och len.

Vapozon!
Vapozon!

Behandlingen började med en mild ansiktsrengöring och därefter peeling. När peelingen var avtvättad var det dags att ligga under ångmaskinen (vapozon) i tio minuter för att porerna skulle öppna sig.

Efter ångbehandligen var det dags att tömma porerna! Hade som tur var inte alltför många porer att tömma. Efter tömningen fick både brynen- och fransarna en uppfräschning i färg och form. Jag är så galet nöjd med formen och färgen på brynen!

Före färg- och brynplock!
Före färg- och brynplock!
Efter färg- och brynplock! Ena brynet är plockat på bilden.
Efter färg- och brynplock! Ena brynet är plockat på bilden.

När färgen hade verkat fick jag på mig en svalkande ansiktsmask som skulle sitta på i tio minuter. Jätteskönt och väldoftande produkter genom hela behandlingen. Avslutningsvis fick jag ett serum och sedan masserades en ansiktskräm in. Innan jag körde hem fick jag en härlig goodiebag, som jag kommer visa er i ett eget inlägg!

Svalkande mask!
Svalkande mask!

Jag kan verkligen rekommendera Terese och hennes salong! Nu tänker ni säkert att jag som bor i Helsingborg borde kunna hitta en bra salong här i Helsingborg, ja absolut men efter bemötandet hos Terese igår kan jag säga att bilresan dit på knappa 40 minuter är så himla värd det.

Fransarna- och brynen!
Fransarna- och brynen!

Är du själv sugen på en härlig ansiktsbehandling hos Terese? Använd koden “Face-Sofia” så får du 15 % på behandlingspriset när du bokar någon av följande ansiktsbehandlingar: Classic, Classic Plus eller Lyx.

Goodiebag! Foto taget av Terese.
Goodiebag! Foto taget av Terese.

* Inlägget sker i samarbete med Wondernails & Beauty SPA och är sponsrat. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om behandlingen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta.

37 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.