Allmänt

Grå fredag & egentid!

Godmorgon denna gråa och mörka fredag! Idag är vädret verkligen olikt från igår, från sol och värme till regnigt och grått. Kan inte riktigt kalla det för sommar med detta vädret vi hittills har haft.

Idag ska jag njuta av lite egentid och ansiktsbehandling hos fina Terese som äger Wondernails & Beauty SPA. Inlägget om själv behandlingen kan du läsa här om du har missat det. Kommer upp inlägg i helgen med bilder och annat från dagens behandling. Medan jag är och får ansiktsbehandling ska Tuva-Li spendera lite tid hos sin mormor och extra moffe.

Försöker få tag i mamma för att se om de är vakna! Tänkte att jag och Tuva-Li skulle kört dit tidigare och köpt med oss nybakta bullar, men underlättar lite om de är vakna så vi inte står och ringer på dörren och de fortfarande sover.

Nu ska jag hoppa in i duschen medan Tuva-Li sitter fint i soffan och kollar på Pino! Uppdaterar lite senare igen. Kram fina du IMG_9383

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.