Allmänt

Onsdag!

Godmorgon fina du! Hoppas att du sovit gott inatt. Tuva-Li somnade strax efter sju och jag gick och la mig strax efter klockan nio. Det var verkligen full fart hela dagen igår. Tvättade mellan 07-12 och däremellan hann vi med handling och städning här hemma. Toaletten fick sig en ordentlig storstädning och även resten av hemmet.

Jag hade tankar på att vi skulle hinna äta innan mina två tjejkompisar kom på besök men helt plötsligt hade klockan blivit tre, så middagen fick vi ta när de åkte hem. Tuva-Li underhöll båda två och My somnade nog till lite i soffan sidan om Tuva-Li ett tag.

Dagens planer är inte många idag! Vi ska bara ta det lugnt, får se om något annat händer. Vill helst inte sitta hemma hela dagen idag, men vädret är inte heller det mest inbjudande att vara ute i. Grått, trist och regntunga moln. Jag hade velat ha lite sol och värme under min semester! Vad ska du hitta på för skoj idag?

Nu ska jag svara på kommentarer och sen komma på något att göra idag! Kram så länge så hörs vi lite senare igen IMG_9312

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.