Personligt

Klump i magen!

Vilken underbar start på semestern! Som de flesta utav er som läser vet så jobbar jag på skola. Jag hade egentligen bara fram till skolavslutning men fick förlängt till den 10 augusti.

Idag fick jag ett härligt samtal att jag har fått förlängt fram till jul och med chans till fortsatt förlängning till nästa sommar. Klumpen i magen har verkligen släppt kan jag meddela, jag har gått med siktet inställt på att jag efter den tionde augusti inte kommer ha något jobb mer.

Jag har sökt diverse jobb som elevassistent men ännu inte hört något från dem! Men nu är i alla fall hösten säkrad med några månader och förhoppningsvis även hela våren och sommaren nästa år, men det tar vi då!

Nu ska vi njuta till max av semestern utan att oroa mig för hur hösten blir! Klumpen i magen är borta! Kramar ♥IMG_9329

Tryck på hjärtat om du gillar inlägget!

46 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.