Samarbete | Sponsrade inlägg

Wondernails & Beauty SPA!


Inlägget är ett reklamsamarbete med Wondernails & Beauty SPA! Läs mer längst ner i inlägget


På fredag ska Tuva-Li vara hemma hos sin mormor och extra moffe medan jag unnar mig lite egentid i någon timme. På fredag ska jag köra ner till Malmö och Wondernails & Beauty SPA för en härlig och högst efterlängtad ansiktsbehandling.

Woundernails & Beauty SPA drivs och ägs av Terese Popov som är diplomerad i både naglar, vaxning, spa och spraytan. Woundernails & Beauty SPA har funnits sedan 2010, så Terese har hunnit få stor erfarenhet inom alla områden.

Jag ska få njuta av den härliga ansiktsbehandlingen lyx! En behandling som är djuprengörande och innehåller: mild ansiktsrengöring, plock av bryn, färgning av fransar & bryn, peeling, vapozon, portömning, mask, ansikts- och decoltagemassage, ögonserum och avslutning med kräm efter hudtyp.

Terese använder produkter från Löwengrip Care & Color, jag har själv aldrig testat produkter från det märket så det ska bli spännande att få en behandling med dem. Oavsett vad så ska jag verkligen njuta i 75 minuter av behandlingen ovan. Ni kommer att få läsa mer om besöket, behandlingen och se bilder därifrån under helgen.IMG_9310

* Inlägget sker i samarbete med Wondernails & Beauty SPA och är sponsrat. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om behandlingen. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta. 

40 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *