Allmänt

Semester!

Halv två checkade jag ut från jobb och styrde bilen mot förskolan för att hämta Tuva-Li. Nu är det semester för oss båda tillsammans fram tills den 31 juli 07:00! Jag ska verkligen passa på att njuta av den lediga tiden tillsammans med loppan, sexton dagars ledighet ihop ska vi nog kunna njuta av.

Jag har inte planerat in något speciellt under semestern! På fredag nästa vecka ska jag ner till Malmö och Wondernails & Beauty SPA för en härlig och lyxig ansiktsbehandling, ska bli så himla skönt att få rå om sig själv och sin hy lite extra. Ska fråga mamma redan nu i helgen om hon vill åka med och passa Tuva-Li medan jag får ansiktsbehandlingen eller om någon annan känner sig manad att passa henne den stunden. Men mer om behandlingen nästa vecka!

I övrig har vi få planer! Två tjejkompisar kommer hit på tisdag, förhoppningsvis tittar solen fram under veckan så vi kan besöka stranden. Veckan därpå är planerna just nu ett besök i underbara Göteborg, två nätter på hotell och massa mys som staden bjuder på. Ska försöka hinna med mitt lilla projekt också! Men framförallt så ska vi bara va och njuta en massa.

Nu ska jag passa på att svara på de sista av era kommentarer innan ögonen stängs! Jag hoppas på en liten sovmorgon imorgon, får inleda semestern med sömn. Kram fina du IMG_9223

32 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.