Personligt

Det här med dejter!

Ni vet när man känner sig redo för att börja dejta, så dör det bara ut! Så känns det idag. Man tror, hoppas och längtar efter den där träffen som man pratat om och sen så helt plötsligt så blir det bara ett tvärt nej. Ingen anledning varför utan bara nej..

Det är inte många jag släpper lite närmre in på livet och när jag väl gör det, då blir allt fel. Man släpper lite på muren man byggt upp för att sen åter bygga upp den och göra den ännu tjockare. När det känns rätt i magen och man känner att det är en person som man gärna hade velat introducera för Tuva-Li så småningom, så känns det ledsamt att det inte kommer bli så.

Idag är jag ledsen över att inte få chansen att se vad det kan leda till. Men någon gång får jag väl åter uppleva hur det känns att dejta igen, att få känna de där fjärilarna i magen och en längtan. Någon gång ska jag få se Tuva-Li springa på stranden, hand i hand med honom som inte bara fångat mitt hjärta, utan även hennes ♥IMG_9185

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.