Allmänt

Tidig vecka!

God morgon! Hoppas att du sovit gott inatt. Jag är uppe före tuppen idag, enligt schema börjar jag halv åtta hela veckan, men eftersom jag utgår “hemmaplan” så behövde jag inte vara på skolan förens vid åtta, men behövs jag på andra skolan så börjar jag halv.. Låter kanske rörigt men jag har i alla fall koll på det. Blir en tidig vecka för oss hela veckan!

Låter Tuva-Li sova ett par minuter till innan hon ska väckas. Vi måste ändå köra iväg lite tidigare hemifrån om de skulle behöva hjälp på andra skolan idag. Tuva-Li får i alla fall en kort vecka på förskolan inför semestern, min mormor ville passa henne både onsdag och torsdag när jag jobbar. Jag ska försöka fråga om jag kan få ta ut en semesterdag på fredag, så får vi någon dag extra.

Snabb liten uppdatering! Ska väcka till loppan, få i henne lite frukost och sen ska vi köra hemifrån runt 06:25! Uppdaterar senare. Kram så länge ♥IMG_9169

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.