Allmänt

Måndagkväll och projekt!

God kväll fina du! Tuva-Li somnade omedelbart när hennes lilla huvud landade på kudden i sängen. Hon drack lite välling och ett, tu, tre så sov hon. Inte lätt att bli väckt tidigt av mamma. Imorgon väcker jag henne lite senare, så får hon inte så lång dag på förskolan.

Två dagar kvar för henne om jag inte lyckas få ledigt på fredag. Hon ska vara hos gammelmormor på onsdag och torsdag, så hon får en liten mjukstart på sitt lov. Nackdelen med nytt jobb, att man har tjänat ihop så få semesterdagar.

Jag hoppas i alla fall att vi får fint väder så stranden kan besökas! Jag vill få färg på kroppen och Tuva-Li ska få uppleva stranden på riktigt. Förra året förstod hon inte mycket av det, nu kan man gå och samla snäckor tillsammans och göra annat skoj.

Vad vi mer ska hitta på under semestern återstår att se! Projektet jag har lämnat över till Tuva-Li’s extra moffe ska i alla fall färdigställas hade jag tänkt mig. Vad det är för projekt, kommer att komma upp i bloggen när det blir dags samt under tiden och även efter. Vågar du gissa vad det är för projekt?

Jag rundar av nu faktiskt! Ska svara på alla kommentarer med innan mina ögon går i kors. Kram och sov så gott så hörs vi imorgon IMG_9181

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.