Allmänt

Söndagsmorgon!

God morgon ute i vårt avlånga land! Jag och Tuva-Li har varit vakna sen lite innan klockan sex imorse, sovmorgon vad är det? Tvätten är inslängd i maskinerna och om en timme är de klara för torkning.

Blev inte mycket uppdaterat igår! Jag bestämde mig för att ta vagnen och Tuva-Li och åka över till Danmark ett tag. Man är sällan i Danmark tycker jag när man bor så pass nära, för oss tar det knappt tjugo minuter över till Helsingör med båten.

Tuva-Li tyckte att det var jätteroligt att åka båt och titta ut på de andra båtarna som körde i sundet. Blev en trevlig och mysig dag trots att där kom lite regnbyar. IMG_9140

Idag har vi inga speciella planer! Tvätten ska bli klar först innan vi planerar in annat att göra. Måste hitta en större kruka till Tuva-Li’s tomatplanta, den växer som bara den. Inga blommor på den än, men det kommer kanske, roligt att de har fått sått dem själv.

Vad är dina planer för dagen idag? Jag hoppas att solen skiner hos dig så du får njuta av värmen. Kram så länge så hörs vi lite senare 

Gårdagens middag!
Gårdagens middag!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.