Allmänt

Trött tisdag!

Egentligen borde jag lägga mig ner, stänga ögonen och somna men jag måste uppdatera lite så här inte ekar helt tyst! Klockan ringde 04:45 imorse! Jag var inte det minsta pigg kan jag ärligt erkänna, imorse var det tungt att stiga upp. Åtta härliga arbetspass kvar innan lite semester!

Idag var jag tillbaka på min ordinarie arbetsplats och ska vara hela veckan, så himla roligt och jag trivdes och trivs fortfarande jättebra på andra skolan men det känns “hemma” på min ordinarie skola. Detta kan jag som handen i handsken och jag har jobbat med det tidigare, även om det inte har varit med barn. Förstår du min lilla förklaring? Sen är allt givetvis en process och hade jag varit på andra skolan från början så hade det känts som “hemma”.

Jag ville mest uppdatera lite snabbt! Jag borde beta av kommentarerna ikväll men jag orkar inte, över 70 stycken att läsa, svara på och godkänna och sen går jag alltid in på varje person, läser och kommenterar i personens blogg.

Så det känns som ett projekt för morgondagen, så jag struntar inte i er! Jag har bara inte orken ikväll till det, klockan ringer tidigt imorgon med. Kram och sov så gott sen ♥

Ny text och nya bokstäver! Någon som vågar gissa på vad jag menar med texten?
Ny text och nya bokstäver! Någon som vågar gissa på vad jag menar med texten?

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.