Allmänt

Hur tänker man?

Klockan visar inte ens 06:00 när jag börjar skriva detta! Tuva-Li tyckte att det var morgon nu helt enkelt, själv är man mindre pigg på att gå upp nu då jag kom i säng sent. Tuva-Li har sovit gott sen strax efter sju igårkväll, jag hade en tanke på att lägga mig runt tio, så blev det inte.

När jag hade lagt mig till rätta i sängen blev det en himla massa liv och rörelse på gatan utanför i form av poliser, brandmän och ambulanspersonal. Någon hade inte bara en gång utan två gånger under samma kväll satt fyr på barnvagnar i flerfamiljshuset rakt över oss.

Förlåt men vad är det för idioter rent ut sagt? Har man inte vett i huvudet att förstå hur många andra man kan skada? Och att man gör det två gånger under samma kväll med cirka två timmars mellanrum är sjukt. Personen eller personerna i fråga har ju verkligen varit ute efter något känns det som. 

Jag hade svårt att somna igårkväll och låg och tänkte på om det hade hänt i vårt hus! Hade jag märkt av allt liv och all rörelse i trapphuset? Hade vi kunnat ta oss ut på ett säkert sätt?

En av mina värsta drömmar är att brandvarnarna inte fungerar i lägenheten och det börjar brinna i trapphuset och jag inte hör det och kan ta ut Tuva-Li.

Brandmännen jobbade verkligen effektivt igår och de sprang skytteltrafik in i huset. Så det känns samtidigt tryggt att de gör ett så bra jobb. Men ens egna tankar sätter verkligen fart när det ändå är så pass nära ens eget hem IMG_8921

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.