Allmänt

TORSDAG!

Hej underbara du! Hoppas att din dag har varit bra. Min dag har varit intensiv men rolig, hade tänkt uppdatera på rasten men valde att bara sitta och ta det lugnt, så därav tystnaden här idag. Kom ju i och för sig upp ett tidsinställt inlägg imorse men det hade jag förberett igårkväll.

Fredag imorgon och jag skulle jobbat men så fick jag tiden till Ängelholm och barnavdelningen där för astma- och allergiutredning på Tuva-Li, så tog ledigt. Skönt att det gick och lösa så man inte behöver vänta ytterligare någon månad.

Återstår att se vad läkaren säger imorgon! Jag hoppas att de tar både blodprov och gör pricktest för att verkligen kolla allt. Jag har själv allergi, hennes pappa har, vissa i min familj har samt att vi har både mjölkproteinsallergi och glutenallergi. Så jag vill kolla upp ordentligt så man har en chans att utesluta produkter med mera om proverna visar något. Låter kanske jätteöverbeskyddande men man vill inte att de små ska må dåligt.

Förutom sjukhusbesök så blir dagen lugn! Beroende på hur lång tid besöket tar så funderar jag på om vi ska köra inom IKEA på hemvägen och införskaffa oss lite nya glas, skålar och assietter. Rensade ut mycket när vi flyttade sen har jag råkat tappa lite med, så det är lite tomt på vissa hyllplan.

IKEA är toppen när något går sönder! Kostar inte många kronor att köpa nytt. Jag kör på enkla vita tallrikar och skålar här hemma just nu, tills den dagen jag hittar något annat som verkligen faller mig i smaken. Stilrent behöver inte kosta så mycket!

Nu ska jag svara på alla kommentarer, läsa igenom alla tävlingskommentarer samt fixa med lite annat smått! Kram och sov så gott sen 

Vyer från jobb!
Vyer från jobb!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.