Samarbete | Sponsrade inlägg

Pinopaket!


Detta inlägget innehåller annonslänkar & är ett pressutskick!


Häromdagen fick jag hem ett paket från Pino till Tuva-Li innehållandes böcker, dvd samt en nalle med just Pino och hans vänner.

” Böckerna om Pino är inga enkla vanliga pekböcker och inte heller böcker med en direkt handling, utan något precis mittemellan. Bilderna är tydliga och berättar enkelt om händelser som små barn kan relatera till. Sedan starten 2002 har böckerna om Pino kommit ut i hela 23 stycken! “

I paketet till Tuva-Li låg följande böcker: Pino och pottan, Pino badar, Pino och prinsessorna samt Pino’s bondgård. Paketet innehöll även dvd-filmen Pino och hans vänner och den söta lilla Pinonallen. Tuva-Li kramade om honom hårt när vi hade öppnat paketet här hemma och nu ska han med överallt.

Vi har redan hunnit läsa några utav böckerna och Tuva-Li älskar verkligen att sitta och lyssna. Filmen har vi ännu inte haft tillfälle att titta på, men vi ska nog hinna med det i dagarna också.

Just nu kan du vinna samma Pinopaket på bilden inne på mitt instagramkonto! Sök efter: sofiawerlin.se så kommer ni till mitt bildflöde.IMG_8972

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.