Allmänt

Nu är den på plats!

God kväll fina du! Hoppas att din måndag har varit bra! Tuva-Li sover och jag har precis pratat med hennes ena gudmor i telefon. Har landat i sängen efter dagens jobb och fix här hemma. Hämtade Tuva-Li strax innan halv fyra idag och sen körde vi inom och handlade lite snabbt.

Strax efter klockan fem dök Tuva-Li’s moffe och mormor upp! Spegeln jag fick i födelsedagspresent skulle upp på väggen och jag har ingen borr som går att borra med i mina betongväggar. Nu spegeln på plats och det blev så himla bra. Just nu har jag en svart byrå under men den ska bytas ut mot en vit och lite större är tanken. Mitt sovrum ska gå i färgskalan: vitt och ljusrosa!

Jag uppdaterar faktiskt inte mer ikväll! Ett kort litet inlägg men vissa kvällar blir det så. Era kommentarer svarar jag på imorgonkväll. Sov så gott sen, kramar IMG_8916 IMG_8917

26 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.