Livsstil | Hälsoresa

Är det möjligt?

God morgon fina du! Hoppas att du har sovit gott inatt. Jag är uppe före tuppen och har precis borstat tänderna och fräschat till ansiktet lite. Ställde mig på vågen för skojs skull och med en förväntning att där inte hade hänt något på två dagar med LCHF-kosten.

Blev något chockad och förvånad när vågen visade ett kilo mindre än i lördags. Är det möjligt? Tydligen är de det och med tanke på hur mycket vatten jag dricker i kombination med kolhydratsfrikost, så är allt möjligt.

Tanken är att jag kör LCHF i någon vecka till innan vikt och måttinlägget kommer upp! Dels för att jag vill se att det händer lite mer men även för att jag inte ska bygga upp en osund vägningsmani. Så om någon vecka får ni se första inlägget med resultat!

Nu ska jag strax väcka Tuva-Li så hon hinner morna sig lite! Uppdaterar senare, hinner kanske med en liten uppdatering under min rast. Kram kram 

38 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *