Allmänt

Söndagsmorgon!

God morgon kära du! Hoppas att du har sovit gott. Jag vaknade imorse och var stensäker på att det var måndag idag och att bi hade försovit oss, men bara söndag idag, så en dags ledighet till innan jobb och förskola kickar igång imorgon igen.

Blir eventuellt en kort vecka för min del! Jag har väntat på kallelse för astma- och allergiutredning till Tuva-Li i cirka tre månader och vi har fått en tid på fredag nästa vecka, jag hoppas ju att det går att lösa så någon tar min elev på fredag. Annars lär jag få vänta ytterligare ett par månader innan vi får en tid. Så håll en tumme för att det går att lösa!

Inga planer för denna söndag! Vad ska du hitta på? Ska passa på att städa över här hemma så det är gjort inför kommande vecka. Imorgon kommer mamma och hennes man och sätter upp spegeln, så jag lär få dammsuga då igen efter borrdammet. Men då har man i alla fall tagit resten utav lägenheten!

Fast först ska frukosten intas! Jag åt ost och skinkrullar till frukost och Tuva-Li, som vägrar mackor, äter fullkornssmörgåsrån med skinkost. Hon fick smaka morotsjuice när vi var och handlade och hon älskade det, ett bra sätt att få i de små lite mer grönt. Köper endast Brämhults morotsjuice till henne för den känns bäst med sitt innehåll.

Dags att ta tag i dagen! Uppdaterar lite senare och glöm inte bort att tävla om två ansiktskit från Rosenserien. Kram så länge IMG_8714

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.