Allmänt

Ny vecka och tidig morgon!

Hej fina du! Får bli en liten uppdatering innan sängen kallar. Hoppas att din söndag har varit bra och att det inte har regnat på dig alltför mycket. I Helsingborg har det regnat från och till, solen tittade fram tidigare ikväll, så man kan ju hoppas att det håller i sig.

Vi körde ut till mamma innan och kom hem strax efter halv åtta. Hade en tanke på att tvätta men ingen ledig tvättid förens en bit in i julimånad, så himla dåligt! Så vi lånade tvättmaskinen hemma hos mamma så jag fick rent all tvätt här hemma. Hade mer än gärna velat ha en egen tvättmaskin i lägenheten men finns inga uttag till det på toaletten.

Måndag imorgon och en vecka närmre semestern! Jag älskar mitt jobb och det är jätteroligt att arbeta men vissa dagar är det intensivt och även om jag nästan precis har börjat, nästan och nästan, började jobba i februari efter mammaledigheten så ska det bli skönt med lite uppladdning av batterierna.

Imorgon ska jag äntligen få upp spegeln på väggen i sovrummet och jag hoppas den hänger bra där! Så man inte vaknar mitt i natten av en duns och kras. Tv:n i vardagsrummet hänger på väggen och har gjort det i mer än ett år nu och inget har hänt med den.

Rundar av och säger godnatt nu! Klockan ringer 05:10 imorgonbitti, så jag ska strax lägga mig. Först ska här svaras på kommentarer. Kram och sov så gott IMG_8850

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.