Samarbete | Sponsrade inlägg

Little Farmer!


Detta inlägget innehåller annonslänkar & pressutskick!


Som mamma värdesätter jag bra och så mycket som möjligt ekologisk mat. Inte bara för min skull men för Tuva-Li’s skull. Vad hon äter och får i sig är extremt viktigt!

Häromdagen fick vi hem ett pressutskick från Lantmännen och deras nya märke Little Farmer! Ett härligt paket som innehöll två paket av deras Mild Ekologisk Havrevälling, Tuva-Li får fortfarande välling vid nattning om kvällen och kan hon få i sig bra välling så är verkligen toppen.

Little Farmer använder sig av svenska råvaror som är odlade och tillverkade här i Sverige och de genomför noggranna kontroller för att verkligen kvalitetsäkra att deras produkter är ekologiska.

Nu är det dags att vi ger våra barn samma matkvalitet som vi själva kräver. Vi tycker att barn, även de minsta, ska kunna äta inte bara ekologiskt, utan även ansvarsfullt producerad mat från våra svenska gårdar.

Tuva-Li har nu fått testa att dricka vällingen varje kväll i några dagar och hon dricker upp den och sen sover hon bra hela natten. Jämfört med tidigare vällingmärke så har hon sovit oroligt och vaknat upp då och då.

Kanske bara har varit en fas men det återstår att se! Hon kommer få välling vid nattningen ett tag till, så vi hinner testa ordentligt med Little Farmers produkt.IMG_8827

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.