Samarbete | Sponsrade inlägg

AntonFrans!


Detta inlägget innehåller annonslänkar & är ett samarbete med AntonFrans


” AntonFrans är det rebelliska varumärket format ur ideér om förändring. Det konsumeras mode för miljarder varje år. Produkter som endast leverarar värde för bäraren. Tänk om konsumtion kunde ge tillbaka? Tänk om dina val kunde göra en verklig skillnad. Varje par AntonFrans genererar 300 kr till ett välgörande ändamål som du väljer. “

Hur bra är det inte att kunna shoppa snygga och modemedvetna solglasögon och samtidigt göra en god sak genom att bidra till en del av AntonFrans välgörande ändamål?

AntonFrans skänker pengar till ett ändamål som, du som köpare själv får bestämma! De har ett flertal olika företag och organisationer att välja mellan, allt från Alzheimerfonden, Plan International, AldrigEnsam till Barncancerfonden för att nämna några!

Så varför inte införskaffa sig ett par snygga solglasögon till sommaren och samtidigt bidra till att hjälpa organisationernas hårda arbete?IMG_8784

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.